Maatwerk


U vraagt,wij maken

Maatwerk is bij TAKK ook echt individueel maatwerk. En daar kunnen we heel kort over zijn: alles is mogelijk - elke formaat, elke vlakverdeling, ronde vormen, elk type glas, een andere RAL kleur... U komt met een idee of schets en wij zorgen ervoor dat het geproduceerd wordt. Simpeler kan gewoonweg niet!


Van Stad...

Zo vindt u bij ons een werkelijk unieke kozijn dat tot in detail lijkt op een ouderwets schuifraam. Maar wel voorzien van alle moderne gemakken, zoals een draai-kiepraam dat tevens een ventilatiestand heeft. Dit zogenoemde Amsterdams Profiel  is dé oplossing als uw huis geïsoleerd moet worden om aan de strenge milieueisen te voldoen en u geen afbreuk wilt doen aan de uitstraling van uw prachtige pand.

Dit unieke raam** leveren we veel in  b.v. Amsterdam,Rotterdam en Den Haag.

…tot platteland…

Bent u geen pand in de stad aan het (ver)bouwen maar een landelijke boerderij? Ook dan zorgt TAKK voor de juiste uitstraling. Wat dacht u bijvoorbeeld van deze halfronde stalramen of romantische ramen in de voorgevel met vier, zes of bijvoorbeeld acht vlakken. Niet te onderscheiden van ‘ouderwets’ maar wel compleet met dubbel glas en draai-kiepmogelijkheid met dubbele kierafdichting*. Met ons Nederlands Profiel  maken wij uw droom werkelijkheid!

…tot exclusieve showroom of kantoor

Uw showroom of kantoor is uw visitekaartje. Met onze exclusieve TopLine ramen maakt u er een echte eye catcher van. Wat dacht u bijvoorbeeld van een glazen façade aan de buitenzijde en aan de binnenzijde een façade in Ecalyptus hout? Het is maar één van de vele unieke mogelijkheden die TAKK u biedt.

*Dubbele kierafdichting

Al onze draai-kiepramen zijn voorzien van een dubbele kierafdichting. Deze afdichting zorgt voor de beste aansluiting van het draaiende deel (de vleugel) op het kozijn. Dit verbetert in hoge mate zowel de warmte- als de geluidsisolatie. De afdichtingen zijn gemaakt van Thermoplastic Elementen (TPE) en leverbaar in wit, bruin en grijs. Ze zijn bestand tegen uitdroging, ze zetten niet uit en ze krimpen niet .

IMG 1124


**Omschrijving

- Leverbaar in 67/114 mm (NL), 67/139 mm (Amsterdams) en 80 x 68 mm (Duits).
- Standaard voorzien van 
Gas gevuld HR++ glas van 24 mm dik. (U=1,1).
- Vervaardigd uit DARK RED MERANTI.
- Standaard voorzien van dubbele kier afdichting (2 Rubbers)
- Luxe nacht ventilatie stand ,die is weggewerkt in het beslag.
- Afgelakt in RAL kleur naar keuze.

© TAKK Solutions B.V. 2019